NL | DU

Bed & Breakfast:

Voorts biedt het appartement de volgende faciliteiten.

Houdt u van rust en luxe, dan is Wellness Parklaan in Landgraaf de perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. Veel gasten kiezen voor een langer verblijf in het vakantieappartement, maar er is sinds kort, mits er op korte termijn wordt geboekt, de mogelijkheid om ook één nacht van het Wellness Parklaan appartement te genieten als Bed & Breakfast.

Met name voor de 'Dagjes Mensen' is het appartement een fijne, stijlvolle maar vooral relaxe manier om een reisdag af te sluiten en de nieuwe weer uitgerust en opgewekt te beginnen. We hebben voor deze mensen een speciaal ALL-IN arrangement samengesteld, bestaande uit een overnachting voor twee personen, inclusief 'Het Buitengebeuren' en een uitgebreid ontbijt.

U kunt van alle fasciliteiten gebruik maken gedurende uw verblijf; dus een wellness-rondje maken of gewoon met één van de vele aanwezige boeken/DVD's onderuit met een glaasje op de bank wegzakken voor het haardvuur.

 

 

Vervolgens is er geen betere start gewenst dan, wakker worden in een heerlijk boxspringbed en ontbijten in de ochtendzon onder het genot van een verse kop koffie en het gezelschap van de Brunssumerheide vogels!

Eén All-In overnachting voor twee personen: € 160,- per nacht.
  • Met uitgebreid ontbijt voor twee personen: € 180,- per nacht.
  • De kosten voor het verblijf vanaf een derde persoon, in overleg met gastvrouw.