NL | DU

Zoover Awards 2017:

We hebben wederom een Zoover Award Gold gewonnen

De winnaars van de beste accommodaties en beste regionale accommodaties van 2017 zijn woensdagavond bekend gemaakt tijdens de Zoover Awards in de Jaarbeurs in Utrecht. Iets meer dan 28.000 accommodatiehouders hebben gestreden om jouw stem.

Deze felbegeerde publieksprijzen zijn een erkenning van jullie, de vakantiegangers die in 2017 een review hebben achtergelaten op Zoover.nl. Vorig jaar zijn er in totaal 255.768 (!) reviews geschreven, en daarmee hebben jullie de favoriete accommodaties aan een Zoover Award geholpen. En hebben jullie natuurlijk andere vakantiegangers geholpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over 2017 worden beloond met een Gouden Zoover Award. Tijdens de uitreiking op de Vakantiebeurs zijn in acht categorie├źn winnaars gekozen. Van hotel tot B&B en van camping tot appartement. Wellness Parklaan heeft de 2e prijs bemachtigd van alle Appartementen in Nederland!

 

 

Verder is dit jaar een nieuwe Award uitgereikt: de Zoover Award Regiowinnaar. In de twaalf provincies en de Waddeneilanden hebben de best scorende accommodaties een Zoover Award Regiowinnaar ontvangen. In de regio Limburg is Wellness Parklaan met een 9,7 de beste accomodatie (de beste van alle appartementen, mini- campings, campings, aparthotels, hotels, vakantieparken, bed & Breakfast's en vakantiehuizen.

Als wederom winnaar van Zoover Awards valt er dus weer heel wat te vieren!
  • Gouden Zoover Award - 2e PRIJS BESTE APPARTEMENT VAN NEDERLAND!
  • Zoover Award Regiowinnaar - 1e PRIJS BESTE ACCOMODATIE LIMBURG!

..:: Zoover Award 2017 - Wellness Parklaan ::..